REDOVISNING.
AV REDOVISNINGSKONSULT.

Som redovisningskonsult ser vi de flesta varianter av rutiner, budgethantering och styrning av ekonomi och skatter. Vi möter ständigt olika lösningar för personalfrågor, investeringar och samarbeten. Vår erfarenhet är bred.

Vår inriktning på mindre ägarledda tjänsteföretag (som vi själva är) gör oss till trygga rådgivare, även i frågor runt företagandet i sig. Vi kan vara ett oberoende stöd och bollplank när det behövs. Vi engagerar oss i våra kunders verksamhet. Vi tror på personliga lösningar och hos oss har våra kunder alltid en egen kontaktperson. Målet är alltid att underlätta administrationen. Med bättre beslutsunderlag blir det lättare att styra mot ökad lönsamhet – med minskad arbetsinsats.

Vårt Digitala erbjudande kallar vi Digiwork. Vilken nivå av digitalisering passar dig? Läs mer om det här.

Idag krävs inte revisor för alla aktiebolag. Som auktoriserad redovisningskonsult har vi rätt att skriva under bokslutsrapporter.

Vi är medlem i SRF, Sveriges Redovisningskonsulters Förbund och arbetar enligt Reko, svensk standard för redovisningstjänster. Vi tar gärna emot besök på vårt kontor på Stora Badhusgatan (även om vi gör det mesta på nätet). Fem minuter från Järntorget, runt hörnet från Kungsgatan och ett stenkast från Stenpirens resecentrum. Goda parkeringsmöjligheter och enkelt att ta sig till oss kollektivt.

Hör av dig

Kontakta oss gärna för en pratstund, om redovisning, om vad du önskar, om vad vi eventuellt kan bidra med och vad det i så fall skulle kosta. Anna Halldenius svarar gärna på alla typer av frågor. Kontaktuppgifter till oss alla hittar du här.

Integritetspolicy

Arkiv Redovisning Integritetspolicy
Du kan erhålla information om vilka personuppgifter som är registrerade, genom att ta kontakt via e-mail, anna@arkivredovisning.se